Not known Details About su tesisatçısı

Wiki Article

Banyomun zemininden alt kat komşumun banyo tavanına sızan şu kaçağından dolayı Protesisat'ı aradık.

Zemin katta veya bodrum katta bulunan dairelerde bu tür sorunlar yaşanabilmektedir. Bu sorun, yer altı sularından veya tesisat borularından kaynaklanabilir. Web cevap verebilmemiz için cihazla suyun kaynağını tespit etmemiz gerekir.

Sızıntıyı anında bulabileceğiniz bu kameralar sayesinde sızıntı olan bölgeye lokal müdahale yapılabiliyor. Kullanımı son derece pratik olan bu cihazlar sizi ekstra masraftan kurtarıyor.

Bu cihazların kullanım alanları ve işlevleri farklıdır. Sadece uzman kişilerin gerçekleştirebileceği cihazla su kaçağı tespiti ile sorunlara ulaşmak oldukça kolay ve hızlıdır.

Merhabalar siz değerli müşterilerimiz 2008 yılında başladığımız bu güzel mesleğimizi itina ile devam ettirmek de olup sizlere daha iyi hizmet verebilmek için buradayız

Öncelikle, alt kata su sızmasının sebebi tespit edilmelidir. Siz mutfağın pis su giderinden alt kata su sızdığını belirtmişsiniz ancak temiz su borusundan da sızıyor olabilir.

Su kaçağı tespiti ve tamiri konusunda tarafımıza en sık şekilde yöneltilen soruların başında; fiyatının ne kadar olduğudur. Fakat bu konuda net bir fiyat bilgisi vermek mümkün değildir.

Kameralı Su Kaçağı su kaçak tespiti Tespiti: Kameralı sistemler ile su kaçağının tam noktasını belirleyerek kırmadan dökmeden onarım yapıyoruz.

Sanırım bizim daireden alt komşuma su sızıyor ancak emin değilim. Yan komşudan da bizim alt daireye su sızması söz konusu olur mu? Birde kendim su kaçağı bulma için ne yapmam gerekiyor. Yani kesin benim daireden mi ona emin olduktan sonra sizleri çağırmak istiyorum.

Bu yeni teknoloji aynı zamanda enerji tasarrufu sağlar. Cihazla Su Kaçağı Tespiti Nasıl Yapılır Sensörler, su sızıntısı algılandığında otomatik olarak su kaynağını kapatır. Bu da gereksiz su tüketimini engeller ve su faturalarının düşmesine gardenımcı olur.

Bu durumun tespiti için öncelikle tesisatçıların her su tesisatçısı su kaçak tespitte yaptığı gibi dairenin temiz su tesisatını check eder ve kullandığı ekipmanla su kaçağının yerini tespit eder ve tespit edilen borudaki patlak tamir edilir.

Kapsamlı bir şekilde araştırma sonucu kaçağı bulup gereken hassasiyet ve özveri ile sorunu tamamen hallettiler.

Duvar iç yapısında bulunan su tesisatının içerisinde yer alan birikinti suların oluşturduğu su su kaçak tespiti duvar yapısından akma meydana getiren kaçağa su kaçağı denir.

Evde su kaçağı bulma çalışmasında önce su tesisatçısı dairenizin ana su vanasını su tesisatçısı kapatıp bir süre beklemelisiniz. Alt katın tavanında akan su damlama şeklindeyse, siz vanayı kapattığınız bu su kesilecektir. Eğer damlama şeklinde değilde rutubet şeklinde yada sararmalar meydana gelmişse, bu kez pis su borularını bir süre kullanmayın.

Report this wiki page