The smart Trick of petek tamiri That No One is Discussing

Wiki Article

İster eski tip steel, ister yeni idea plastik (pprc) boru olsun; kalorifer petek deliği kapatma için en uygun yapıştırıcı iki karışımlı epoksi macun ve steel epoksi yapıştırıcısıdır.

Sizlere hizmet vermek için daima hazırız. Son teknoloji ekipmanlarımız ve uzman personelimiz sayesinde arızalarınızı kısa sürede gideriyoruz.

parke tamiri sırasında matkapla yanlışlıkla petek borusu delindi. (T boru) tamiri veya değişimi yapılacak

Her marka kombi tamir, bakım, petek temizliği hizmeti vermekteyim müşteri memnuniyetine önem veren bilinçli ve eğitimli teknisyen olarak sizlere hizmet vermekten mutluluk duyarım

two adet termostatik vana tak tak tak diye ses çıkarıyor(Danfoss marka) . Değişim gerekmekte. Eğer mutlaka danfoss olması gerekmiyor ise uygun fiyatlı bir marka ile değişim yapılabilir. Usta ok ler ise

Yoğuşmalı kombilerin isminde yer alan yoğuşma, gaz halinde bulunan bir maddenin çevresine ısı vererek sıvı hale geçme işleminden gelmektedir. 

Your browser isn’t supported any more. Update it to have the finest YouTube experience and our most current characteristics. Find out more

Zulfi ustama tesekkur ederim evimde bulunan tum peteklerin vanalarini degistirdim cok temiz calisip herhangi bir sorun yasamadim

Yukarıdaki tabloda verilen petek temizleme istanbul petek tamiri fiyatları örnek olarak verilmiştir. Çakıroğlu tesisat fimamız ile iletişime geçilerek detaylı fiyat bilgisi alabilirsiniz. Bazı evlerde petek sayısı değişmektedir. Bu sebeple petek sayısına göre fiyatlandırmada değişiklik olabilir.

You happen to be employing a browser that may not supported by Fb, so we have redirected you to a less complicated Variation to provide you with the most effective knowledge.

Bir miktar tuvalet kağıdı yada peçete alın ve radyatördeki her bir armatürü tek tek kontrol edin: bu, sızıntının nereden geldiğini anlamanıza lawnımcı olacaktır.

Yakup usta, sagolsun tum islerimi sorunsuz ve saglam bir sekilde yaptı isciligi cok iyiydi kesinlikle tavsiye ederim.

Şofben, termosifon gibi sıcak su sağlamak için kullanılan kaynaklar elektrik kullanarak ısınma sağladıkları için güvenli sistemler değildir. Sigorta mekanizması ile korunsalar bile zehirlenme riski yüksek oranda mevcuttur. 

Bu yapıştırıcılar, sadece bir miktar basınca dayanabilir. Bu nedenle, kombi basıncınızın one-one,5 seviyesinden daha yukarıda olmadığına emin olun. Delik kalorifer peteğini tamir ettikten sonra boyamak isterseniz; “Petek Boyama” yazımıza linki tıklayarak geçiş yapabilirsiniz.

Report this wiki page